24.apríla 2024

ORLEN ponúka extra zľavu na prémiové palivá VERVA

Zákazníci siete čerpacích staníc ORLEN môžu počas apríla až do konca mája dosiahnuť maximálny výkon s prémiovými palivami Verva 100 a Verva Diesel so zľavou 10 centov na liter. Zľavu získajú pri platbe kartou TANKARTA Easy, ktorú si môžu kúpiť priamo na čerpacích staniciach ORLEN s obsluhou alebo objednať na internetovej stránke spoločnosti. Používanie karty je bezplatné, klient neplatí žiadne poplatky za uskutočnené transakcie ani za vedenie účtu.

„Teší ma stúpajúci záujem zákazníkov o prémiové palivá Verva. Naše palivá Verva 100 a Verva Diesel sa vyrábajú v rafinériách skupiny ORLEN Unipetrol v Litvínove a Kralupoch nad Vltavou v Českej republike a zaručujú najvyššiu kvalitu,“ uviedol Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovakia.
Prémiové palivá Verva poskytujú preukázateľne vyšší výkon. Okrem toho zvyšujú aj schopnosť mazania, a tým znižujú trecie straty. To je faktor, ktorý môže prispieť k zníženiu spotreby paliva. Významnú úlohu z hľadiska spoľahlivosti a dlhej životnosti zohráva tiež zvýšená ochrana motora. Komplexnosťou svojich účinkov patria na Slovensku medzi najkvalitnejšie prémiové palivá a ich kvalitu potvrdzuje certifikát Lab Guarantee. Benzín Verva 100 a naftu Verva Diesel je možné čerpať na vybraných čerpacích staniciach ORLEN v Slovenskej republike.

„V zime zákazníci kupujú prevažne prémiové palivo Verva Diesel, ktoré uľahčuje studené štarty. V priebehu jari a leta naopak panuje vyšší záujem o prémiový benzín Verva 100. Využívajú ho napríklad motorkári a vo veľkých objemoch aj aerokluby, kde sa toto palivo používa na pohon športových lietadiel,“ dodal Marek Gieroń.

Prémiový vysokooktánový bezsírny automobilový benzín Verva 100 bol vyvinutý s cieľom zlepšiť výkon motora a znížiť trecie straty, čo zaisťuje špeciálna formulácia aditivácie a moderné prísady, vďaka ktorým dokáže vyčistiť motory s priamym aj nepriamym vstrekovaním už počas šiestich hodín prevádzky. Jeho výhodou je, že je na báze ETBE (etylterbutyléter). To má priaznivý vplyv na výhrevnosť paliva, lepšiu oxidačnú stabilitu a neviaže na seba vodu, ktorá negatívne pôsobí na výkon motora a koróziu. Od 1.1.2021 bol podiel ETBE navýšený a vďaka tomu sa výkonnostné parametre ešte zlepšili, po novom je vďaka tomu Verva 100 na stojanoch označená európskym značením E10.

Prémiové palivá Verva od ORLENU je možné tankovať do konca mája so zľavou 10 centov na liter prostredníctvom TANKARTY Easy. Táto palivová karta je vhodná pre jednotlivcov aj rodiny. Motoristi ju môžu jednoducho získať online (www.orlen.sk/tankarta) alebo na čerpacích staniciach ORLEN s obsluhou. Kartu je možné dobiť v pokladni na čerpacích staniciach alebo v prípade registrovanej karty bankovým prevodom. Hlavnou výhodou TANKARTY Easy je tankovanie na všetkých čerpacích staniciach ORLEN v Slovenskej republike (s výnimkou samoobslužných) so zľavou bez podmienky minimálneho odberu paliva. Registrovaná karta poskytuje ďalšie výhody ako nastavenie platby za služby alebo iný tovar, napríklad za produkty privátnej značky Stop Cafe.
Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách a aktuálne pozostáva z 93 staníc. Spoločnosť ORLEN ponúka na čerpacích staniciach v Slovenskej republike prémiové palivá Efecta s preukázanými čistiacimi účinkami a prémiové palivá Verva, ktoré okrem starostlivosti o motorový systém majú maximálne vylepšené výkonnostné parametre. Súčasťou sortimentu je aj široká ponuka doplnkového predaja a občerstvenia pod značkou Stop Cafe. ORLEN vydáva aj vlastné tankovacie karty Easy a Business a zákazníkom ponúka vernostnú aplikáciu ORLEN.

Kontakt: Lenka Terpáková, hovorkyňa, telefón: +421 902 233 230, e-mail: lenka.terpakova@orlenunipetrol.cz,